Horeca / catering

Anton van Gelder reikt Gault & Millau prijs voor Groentechef van het jaar uit

Maandag 3 december heeft Anton van Gelder de eer gehad de prijs voor Groentechef van het jaar uit te reiken aan Chef-kok Chris Naylor van Restaurant Vermeer. Op de jaarlijkse Gault & Millau gids lancering ging de prijs voor Groentechef van het jaar naar het Amsterdamse restaurant dat bekroond is met…

"Avocados from Mexico' verzamelt klantgegevens via 'shoppable' recepten

'Avocados from Mexico'  vertegenwoordigt ruim 80% van de avocadomarkt in de Verenigde Staten en maakt 700 recepten shoppable via haar website, laat directeur Alvaro Luque weten.…

Maak de mooiste gerechten met nieuwe technieken

HAK levert bonen nu ook exclusief aan professionele keukens en koks

Lekkerder, makkelijker en veiliger. Met die belofte introduceert groente- en peulvruchtenfabrikant HAK zijn bij consumenten bekende bonen in stazak nu ook bij professionele koks die werkzaam zijn in de keukens van horeca, restaurants, ziekenhuizen, bedrijfscatering en in de out-of-home markt zoals…

Boulder, Colorado

Amerikaans restaurant serveert boerenkoolburger

Het nieuwe restaurant Osaka dat eind oktober opent, heeft een bijzondere burger in Okonomiyaki-stijl op haar menukaart staan. Deze 'burger' is geen echte hamburger maar wordt bereid met verschillende soorten vlees, vis en noedels en geserveerd tussen twee hartige pannenkoekjes van boerenkool, gegarneerd met groenten, wat mayonaise en…

'Ga voor Kleur’

Groente en fruit centraal bij 230 bedrijfskantines en 450 schoolkantines

Op vrijdag 5 oktober start de Dutch Agri Food Week (DAFW), hét nationale podium waar voedsel centraal staat. Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit geeft op vrijdag 5 oktober het startsein voor de DAFW. In het kader van deze bijzondere week, slaat het Nationaal Actieplan Groenten en…

Avocado's trekken de aandacht van de Michelin Gids

Avocados From Peru en The World Avocado Organization (WAO) werken samen met de Michelin Gids tijdens het prestigieuze culinaire evenement 'The Michelin Star Revelation Great…

Trendy Thais eetcafé serveert uitsluitend avocadogerechten

In het nieuwe Ari café in Bangkok worden alle gerechten bereid met avocado. De trendy bistro wordt gerund door een stel dat zelf verzot is op avocado's en is bedoeld om ook de…


© AGF.nl 2018