Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Alliance en BayWa AG op de Nederlandse fruitteeltmarkt

Op maandag 18 februari 2013 zijn Alliance en BayWa AG een samenwerking overgekomen voor de verkoop van hagelnet- en overkappingssystemen. Zowel Alliance als BayWa zien de belangstelling voor hagelnetten bij appel en peer toenemen. Daarnaast zien zij de laatste jaren een toenemende vraag naar overkappingssystemen in de kersenteelt. Door middel van deze samenwerking vertrouwen beide bedrijven erop te voldoen aan de vraag en interesse van de Nederlandse fruitteler.

BayWa AG, Europa’s grootste agrarische toeleverancier, is een gerenommeerd bedrijf uit Duitsland. De hagelnet- en overkappingssystemen voldoen aan Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn leverbaar voor zowel enkele rij als ook voor meerrijensystemen. Een sterk punt is dat bouw en volledige montage mogelijk is door gespecialiseerde bouwploegen van BayWa. Dit geldt ook voor de overkappingssystemen bij kersen.

Alliance uit Nieuwkuijk is een vooruitstrevende leverancier van advies, gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en materialen in de fruitteeltsector.
De samenwerking tussen beide bedrijven geldt voor de Nederlandse markt.


v.l.n.r.: Pieter Aalbers (Alliance), Rudolf Holzwarth (BayWa), Willem Maris (Alliance), Arie van Horssen (Alliance)



Publicatiedatum: