Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgische IPEI wil partner van Vietnamese telers worden

International Port Engineering & Investments (IPEI), een logistiek bedrijf in Belgiƫ, wil een betrouwbare partner worden van Vietnamese telers. Volgens Marc Stordiau, CEO van IPEI, en Nguyen Thanh Duongh, hoofd van het vertegenwoordigingskantoor van IPEI in Vietnam, assisteert het bedrijf telers bij het toegang krijgen tot duurzame, energiebesparende oplossingen en het tot stand brengen van een gunstiger Europees exporttraject voor Vietnamese groenten en fruit.

Duurzame teelt en het opzetten van een waardeketen voor AGF-producten voor de export is een zorg voor de hele wereld. IPEI heef besloten dat het belangrijkste doel is fruittelers te ondersteunen om de markt te ontwikkelen en het bouwen aan een stabiele aanvoer naar de EU of andere potentiƫle markten tegen hogere prijzen.

Met steun van de Europese Unie heeft IPEI een Euro-Vietnamese joint venture opgezet. Ze zoeken ook actief naar partnerschappen met Vietnamese bedrijven die de export van lokaal vers fruit promoten vanuit het principe dat vers fruit milieuvriendelijker is dan diepgevroren fruit en dat lokaal vers fruit een hogere marktwaarde heeft.

Bron: vir.com.vn

Publicatiedatum: