Arabisch schiereiland waardeert Keniaans fruit

De avocado's, ananassen en mango's uit Kenia worden goed ontvangen in de Arabische Golfstaten, zegt de Adil Madani, hoofd van de in Mombasa gevestigde Adel Almadni Group. De exporteur verscheept zijn fruit naar Saoedi-Arabië, Oman en de Verenigde Arabische Emiraten.

Deze grote vraag naar Keniaanse exotische vruchten in de Arabische Golf komt volgens de heer Madani door de geografische nabijheid: "Ik krijg zeer lage transporttarieven, waardoor ik betaalbare prijzen kan aanbieden."

Wat de kwaliteit betreft, vertelt Madani dat hij alleen vruchten van goede kwaliteit verscheept: "Ik ben onlangs met deze exportactiviteit begonnen en het is mijn doel om mijn klanten tevreden te stellen."

De exporteur zegt open te staan voor handel met klanten in Europa als hij daar verzoeken voor ontvangt: "Tot nu toe heb ik gewerkt met klanten in de Arabische Golf, maar ik kan elk gewenst volume beschikbaar stellen en beginnen met de export naar Europa."

Voor meer informatie:
Mr. Adil Madani
Adel Elmadni Group
Tel: +974 3312 4491
Email: asilmadni@gmail.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.