Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roze ananas uit Costa Rica nu ook naar Qatar

De export van roze ananas van Costa Rica naar Qatar begon eind 2021 en dit jaar worden er al maandelijks zo'n 360 stuks per vliegtuig verzonden. "Dit is een uniek, hoogwaardig product uit Costa Rica dat de meest exclusieve markten ter wereld bereikt. Momenteel verzenden we de roze ananas ook naar de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten, Canada en Hong Kong", vertelt Michael Calderón van Fresh Del Monte.

"We besloten Qatar op te nemen in ons klantenbestand, omdat onze distributeur daar erg enthousiast was over dit product. Het is een exclusief artikel en zijn klanten genieten ervan om nieuwe smaken uit te proberen", legt hij uit.

De roze ananas, waarvan de karakteristieke kleur wordt geleverd door lycopeen, een bestanddeel dat ook voorkomt in tomaten, watermeloenen en grapefruit, verraste ook vele bezoekers aan het Costa Rica-paviljoen op de Expo Dubai 2020, die vanwege de pandemie tussen oktober 2021 en maart 2022 werd gehouden. Zo werd de bekendheid van dit product nog wat vergroot op de markt van de Verenigde Arabische Emiraten.

Bron: mundiario.com

Publicatiedatum: