Uitbreiding levering aan Europese supermarkten

LuBa Fresh gecertificeerd IFS Broker Higher Level

Amper 3 jaar na de start van LuBa Fresh heeft Luciën de Wit de IFS audit succesvol volbracht. Dit leverde hem het certificaat IFS Broker Higher Level op. Nu kan LuBa Fresh voldoen aan de toenemende vraag voor druiven waaronder een stijgend aantal Europese supermarktketens.


Luciën de Wit tijdens een bedrijfsbezoek in India

Het behalen van het IFS certificaat is een logisch gevolg van de sterk toenemende handelsactiviteiten van LuBa Fresh BV. Luciën de Wit: "In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare handelspartner binnen de internationale fruithandel. Een officiële IFS certificering toont aan dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Als importeur kun je invloed uitoefenen op de productieprocessen. Door hier algemene richtlijnen aan te verbinden kun je telers eenduidig informeren en ondersteunen in hun verantwoordelijkheid”.

Nieuwe generatie telers begeleiden
Luciën de Wit ziet het als zijn missie om met zijn ervaring een nieuwe generatie druiventelers te begeleiden bij hun bedrijfsontwikkeling: “ Als geroutineerde trader kom ik regelmatig in contact met jonge mensen die zich verder willen specialiseren in het telen van  tafeldruiven. Hen daarbij adviseren met de IFS certificering als leidraad, laat alle partijen het beste van zichzelf geven. Zo help ik de volgende generatie telers om op een duurzame manier te groeien met hun bedrijf en ik kan vertrouwen op kwaliteitsproducten. Dat is interessant omdat ik zo jaarrond  -ook in de toekomst- de beste druiven kan blijven leveren in alle varianten. Ik garandeer afname waardoor de telers de ruimte krijgen om verantwoord te groeien. Een win-win situatie voor iedereen”.

Voor meer informatie:
Luciën de Wit
LuBa Fresh
Tel: 077-777 7715
Mob: 06-41273443
Fax: 077-777 7725
L.deWit@LuBaFresh.com 
www.LuBaFresh.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven