Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
gekocht bij Lubbers Groente en Fruit

Audi A3 uitgereikt aan winnaar Marlene-actie: Edwin Oost uit Groningen

De hoofdprijs van de Win! Marlene-actie, een Audi A3, is uitgereikt aan de gelukkige winnaar Edwin Oost uit Groningen, Nederland. De winnende Marlene-appel is door Edwin gekocht bij Lubbers Groente en Fruit in winkelcentrum Paddepoel in Groningen.

Rond het middaguur werd de sleutel van deze prijs uitgereikt door Kurt Ratschiller en Jeremias Gander van VOG - Association of South Tyrolean Fruit Growers' Co-operatives, South Tyrol, Italy. Naast de vertegenwoordiging van Marlene was de importeur van Marlene appels in Nederland aanwezig: Bart Gouw van Aartsenfruit Breda. Groothandel Postuma uit IJsselmuiden en de eigenaar van Lubbers Groente en Fruit waren er ook. De gehele dag door konden alle bezoekers van het winkelcentrum Paddepoel de vijf verschillende variaties Marlene® appels proeven tijdens een Marlene-tasting. Deze stond in het teken van de grote finale van de Win! Marlene-actie 2017.



"We zijn erg blij dat we de kans hebben gehad om vandaag hier aanwezig te zijn", aldus Kurt Ratschiller, marketing manager van VOG. "Edwin is een echte geluksvogel: we hebben gedurende de Win! Marlene-actie 2017 meer dan 120.000 codes geregistreerd, verspreid over 5 verschillende landen en de thuisbasis Italië."

De Win! Marlene-actie 2017 werd gestart in februari en eindigde afgelopen mei. Tijdens deze periode maakte iedereen die een Marlene-appel kocht, kans op fantastische prijzen. Met de code achterop de sticker werd automatisch meegespeeld voor de hoofdprijs: een Audi A3.

Publicatiedatum: