Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Junior account manager rozen

Zuurbier International produceert al meer dan 50 jaar prachtige snijrozen, eerst in Nederland, maar nu voornamelijk in Kenia. Dagelijks worden op onze kwekerij in Kenia in 60 ha kassen ongeveer 300.000 rozen geoogst. Deze rozen worden 7 dagen per week naar Nederland verzonden. In ons import- en verwerkingsbedrijf in Aalsmeer worden de rozen op kwaliteit gecontroleerd, op water gezet en verkocht aan klanten op en rond de bloemenveilingen. Onze bedrijf is dynamisch en innovatief; we zijn altijd op zoek naar optimalisatie van ons productie- verwerkings- en salesproces, waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. In verband met de groei van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar een

(junior) account manager rozen


Profiel

Als junior accountmanager draag je bij aan het optimaliseren van het verkoopproces van onze snijrozen uit Kenia. Aanpakken, initiatief en ondernemerschap zijn hierbij van groot belang. Het verkoopproces is grotendeels gedigitaliseerd, dus jij bent iemand die handig is met softwarepakketten. Je doorziet logistieke processen snel, zodat je kan anticiperen op de vraag van onze klanten en het aanbod binnen ons bedrijf, zodat de verkoop soepel verloopt. Je werkt samen met ons verkoopteam in Nederland en ons productieteam in Kenia en kan goed in het Nederlands en Engels communiceren.  In drukke tijden steek je je handen uit de mouwen en help je mee in het logistieke proces.


Jouw rol

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de dagelijkse orders van onze kopers, en hebt daarbij veel contact met onze klanten, zowel telefonisch, per mail en whatsapp, en ook op kantoor of tijdens evenementen. Je houdt goed contact met je collega’s van de logistieke verwerking. Ook heb je direct contact met onze kwekerij in Kenia zodat jij exact in kan spelen op de wensen van de klant  Daarnaast vorm je een hecht duo met onze senior account manager. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de online marktplaats (Floriday). Hierbij zorg je onder andere voor het aanmaken van nieuwe producten op het platform, het bijwerken van de voorraad, orders en contracten en de specificaties. Je overziet het gehele verkoopproces en neemt initiatief als je kansen ziet liggen. Ook draag je bij aan het actief representeren van ons bedrijf op sociale media.


Details van de functie

  • Full time (36-40 uur/ week)
  • Flexibele werktijden, maar vroeg starten (6.30 uur). Soms ook in het weekend en/of tijdens feestdagen (in overleg). ‘s Winters druk, ‘s zomers rustig.
  • Contract duur: 1 jaar, met ambitie om te verlengen
  • Locatie: Aalsmeer (Kudelstaart), Nederland. Internationaal reizen (1x/jaar) behoort tot de mogelijkheden
  • Je bent onderdeel van ons salesteam en je rapporteert aan de senior account manager


Wat zoeken wij:

  • Opleiding in (tuinbouw) logistiek, economie, bedrijfskunde, IT of gerelateerde onderwerpen
  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met logistiek / rozen / internationale bloemensector
  • Commerciële instelling en denkwijze
  • Ondernemend en initiatiefrijk
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Uitstekende computer en IT- vaardigheden


Wat bieden wij:

  • Een uitdagende commerciële functie, met veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor initiatief.
  • Een plek in een overzichtelijk team, in een ondernemende, dynamische, internationaal georiënteerde, niet-hiërarchische en vooral ook gezellige organisatie.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Interesse:

Denk jij dat deze functie jou past? Stuur dan vóór 31 mei een email met je CV en een motivatie naar Rosaline@zuurbier.com. Voor vragen kun je bellen met 06 53 109 101.

Nieuwsgierig? Kijk ook eens op www.zuurbier.com.