Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brazilië vergroot watermeloenproductie

De laatste jaren is de watermeloenproductie in Brazilië gegroeid en naar verwachting zal deze groei zich ook de komende jaren voortzetten. "We breiden onze plantage geleidelijk uit, afhankelijk van de marktvraag," legt Martorelli van Martorelli Logística uit. Op deze manier zijn Braziliaanse telers verzekerd van een niche in de markt en gaat niets van hun productie verloren. "We maken graag vooraf voor het hele seizoen prijsafspraken met onze partners en klanten. We werken met programma's en contracten en produceren exact wat we met onze klanten hebben afgesproken."



Er zijn veel bedrijven in Brazilië die op deze manier werken. Hun belangrijkste afzetmarkten zijn Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Spanje. Ongeveer 90% van de productie is bestemd voor de export. "Veel bedrijven leveren dezelfde producten aan vaste markten. Vandaar dat we onze horizon ook in landen in het Midden-Oosten willen verbreden, evenals in China, Japan en de Verenigde Staten."

Voor meer informatie:
Roberto Martorelli
Martorelli Logística
Tel.: +55 84 306125 
Publicatiedatum: