Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cape Five presenteert Poolse appelen in Beijing

Vorige week organiseerde het handelspromotieteam van de Poolse ambassade in China een on- en offline AGF-beurs waarbij met name Poolse appelen in de spotlights stonden.


23 online en offline markten uit Beijing, Chongqing en Sichuan waren uitgenodigd op het evenement waar verse AGF uit Polen werd tentoongesteld.

Cape Five uit Shanghai was de enige leverancier van Poolse appelen die de beurs bijwoonde. Het bedrijf had voor de bezoekers twee verschillende Poolse appelrassen meegebracht om van te proeven.



Volgens Cape Five hebben beide rassen unieke kenmerken. Red Qiao Prince appelen hebben een frisse pure smaak, zoet maar met een zure twist, waardoor zij populair zijn bij jonge mensen. Poolse Red appelen daarentegen hebben een uitgesproken zoete smaak en een hoog suikergehalte wat zeer goed aansluit bij de Chinese smaakvoorkeur.



Cape Five directeur He benadrukt de verschillen tussen Chinese en Europese consumenten. "Europeanen houden van appelen met een goede zoet/zuurbalans. Chinezen geven de voorkeur aan zoete appelen. Bovendien schillen Europese consumenten hun appelen niet omdat zij menen dat de appel veilig genoeg is om met schil en al gegeten te worden. Dit is te danken aan de strenge Europese voedselveiligheidseisen waardoor de consument zich geen zorgen hoeft te maken over residuen op de schil. Daarnaast is het algemeen bekend dat de schil meer voedingsstoffen bevat dan het vruchtvlees. Het is dan ook het gezondst om een appel ongeschild te eten."

"Poolse appelen hebben bovendien nog een ander belangrijk kenmerk. Ze zijn namelijk niet gewaxt. In Europa zijn 'groene' producten erg in trek en de Europese consument is niet geïnteresseerd in producten die onnodige toevoegingen bevatten. Volgens Europeanen is het waxen van appelen alleen maar bedoeld om ze er smakelijker uit te laten zien. Het is inderdaad zo dat Poolse appelen wat minder glanzen. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit ervan minder is maar dat ze eenvoudigweg niet gewaxt zijn.'

Tijdens het evenement hebben veel bezoekers Poolse appelen geproefd en de meesten waren enthousiast over de smaak. Cape Five hoopt in de toekomst nog vaker dit soort promotie-evenementen te organiseren zodat nog meer Chinese consumenten met Poolse appelen kennis kunnen maken." 

Mr. He
Cape Five Shanghai
www.capefive.com
Telephone: +86 138 0197 7223
Email: wkho@capefive.com

� (�) [miáo]

  • depict
  • to trace (a drawing)
  • to copy
  • to touch up
Publicatiedatum: