Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mexicaanse druivenseizoen vertraagd door lage temperaturen

"Wij hebben een uitgebreid importprogramma voor druiven uit Mexico", zegt Chris DeSana van Seald Sweet: "elk seizoen importeren we ongeveer 700.000 dozen. Over drie jaar willen we ongeveer een miljoen dozen per jaar kunnen verkopen. Het seizoen is 11 mei begonnen en elke dag stijgen de volumes. Het seizoen komt wel langzamer op gang dan afgelopen jaar doordat de temperaturen lager liggen dan normaal. Ik verwacht de productie te pieken in juni. Het seizoen zal aan het begin van juli afgelopen zijn".



Hermosillo en Caborca
Seald Sweet betrekt haar druiven uit Hermosillo en Caborca, twee regio's bekend om hun druivenproductie. Het bedrijf verkoopt groene pitloze druiven rassen zoals de Perlette en de Sugraone, zwarte pitloze druiven (Summer Royal en Autumn Royal) en rode Globe druiven. "We hebben onlangs een nieuwe verpakking laten ontwikkelen. Onze druiven worden nu verpakt in rechtopstaande pouch zakken met een hoge-resolutie print".



Sociale verantwoordelijkheid
Seald Sweet verkoopt druiven tijdens de eerste zes maanden van het jaar. Voordat het bedrijf de druiven importeert uit Mexico, importeert zij druiven uit Peru en Chili. "We werken samen met bekende en grote leveranciers. Wij zijn streng dat onze leveranciers goede voorwaarden hebben voor hun werknemers en zich sociaal verantwoordelijk opstellen", zegt Kim Flores van Seald Sweet. "Onze leveranciers organiseren acties om hun gemeenschappen te ondersteunen en leiden sociale programma's. Een bedrijf, bijvoorbeeld, heeft een gezondheidskliniek en investeert in het opleiden van haar werknemers".

Voor meer informatie:
Chris DeSana / Kim Flores
Seald Sweet International
Tel: (+1) 772-569-2244
Publicatiedatum: