Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardbeien in puntzak bij 'Vers van de Teler' in de Markthal

Tholen - De zomerkoninkjes zijn er weer en deze worden op allerlei manieren aan de man gebracht. Zo kun je ze bij 'Vers van de Teler' in de Rotterdamse Markthal verkrijgen in een puntzak. Terrence Knulst vertelt: "Wij vinden het belangrijk dat mensen meer gezond snacken. Daarom presenteren wij onze groenten en fruit op een originele manier. Je merkt echt dat consumenten er enthousiast van worden. Een zakje met aardbeien is makkelijk meegenomen. We hebben daarnaast nog veel meer lekkere en gezonde producten."


Terrence Knulst bij de 'convenience-hoek'

150 zakken per dag
Momenteel betaal je 3,50 voor een puntzak aardbeien. "Het seizoen is natuurlijk net begonnen, dus de prijzen liggen nog vrij hoog. Naarmate de volumes toenemen zal de prijs wat naar beneden gaan." Zaterdag en zondag zijn de drukkere dagen in de Markthal. Terrence: "Op die dagen merken we een goede vraag. In het weekend verkopen we zo'n 150 puntzakken per dag. 80% van de omzet van 'Vers van de Teler' zit in deze 'convenience-hoek' met AGF-bereidingen en gezonde snacks."

"Vers van de Teler speelt de hele dag door in op de verschillende eet- en genietmomenten. Tussen 12 en 2 kun je bijvoorbeeld genieten van drie verse soepen, bereid zonder E-nummers en natuurlijk met verse producten. Warm of koud mee te nemen of direct te consumeren in de Markthal. En tussen 5 en 7 kun je terecht voor een dinermoment: drie vers bereide maaltijden met pure, gezonde Hollandse producten."


Ook zijn puntzakken met groentechips verkrijgbaar

Het Vers van de Teler paviljoen is gevestigd in de markthal in Rotterdam en wordt geleid door André Paap. Samen met Telersvereniging Van Nature en Veiling Zaltbommel en hun telers biedt hij de bezoekers van de Markthal een gevarieerd assortiment groenten en fruit.

Klik hier om meer te lezen over 'Vers van de Teler'