Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ronnie Moorman: "Mogelijkheid om je in moeizame markt te onderscheiden"

Nu ook Filosofo Navel Late uit Zuid-Afrika

Afgelopen maandag is Willem Dijk AGF gestart met Filosofo Navel-late vanuit Zuid-Afrika. "Een nieuwe uitdaging, een zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. Een mogelijkheid je in deze markt te onderscheiden, vooral nu de markt moeizaam is in handsinaasappelen", somt Ronnie Moorman op.



"Ons fruit wordt in Zuid Afrika geoogst. Filosofo heeft de leiding tijdens het gehele productieproces en logistiek zodat het fruit in perfecte conditie aankomt in het pakstation van Aranda in Piles (Valencia). Daar wordt het op een professionele manier gesorteerd en gepakt in onze vertrouwde Filosofo kisten", vervolgt Ronnie. "Door het bijzonder gunstige klimaat in Afrika garanderen wij een perfecte Navel Late, vol gekleurd, soepel met een intens zoete smaak. Voorlopig laden wekelijks enkele pallets 40e en 44e in de 10kg. De reacties zijn zeer positief te noemen, vooral bij speciaalzaken en enkele Duitse klanten."



Filosofo Okitsu mandarijnen
Ook startte deze week het Spaanse citrus seizoen van Filosofo. "Afgelopen maandag ontvingen we de eerste Iwasaki, ofwel Okitsu mandarijnen. Filosofo steekt enorm veel energie en zorg in z'n producten waardoor ze een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Men heeft twee weken gewacht alvorens deze af te sturen. De Okitsu van Filosofo kent geen stookschade. Dit komt doordat zij het fruit verwarmen om te kleuren. Dit gebeurt zonder toevoegingen. Andere merken worden vaak met hulpmiddelen gestookt. Zoals we gewend zijn, zijn de mandarijnen weer mooi en zwaar gepakt in houten kisten van 10 kilo. De mandarijnen zijn leverbaar in 4 maten: 82/90/98/108."

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Ronnie Moorman
Tel: 053-4864742
ronnie@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl

Publicatiedatum: