Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Leren is ook fun”

Training ‘Operationeel Leidinggeven’ samen met het project ‘Kansen in AGF’

Eric Bolwerk en Koert de Langen, beiden docent aan de AVANS Hogeschool, geven samen de training ‘Operationeel Leidinggeven’. Deze training wordt samen met het project ‘Kansen in AGF’ georganiseerd. Op 23 april en 14 mei 2013 zijn de eerste trainingen gegeven. “Een groot succes”, vertelt Eric.

 
De training ‘Operationeel Leidinggeven’ haalt allerlei aspecten aan die u tegenkomt als ondernemer of manager en hoe u daarmee om kunt gaan. Denk hierbij aan: uw leiderschapsstijl, het belang van communicatie en het geven van functioneringsgesprekken.

Er wordt echter ook ingezoomd op luisteren en het geven van feedback, het formuleren van eigen leerdoelen, de kernwaarden van uzelf en de medewerkers van uw bedrijf. Maar er wordt ook ingegaan op concrete praktijksituaties. Verder is er ruimte voor eigen invulling van situaties en wat u als AGF specialist zelf nog wilt leren.

Eric: “De training ‘Operationeel Leidinggeven’ voor AGF specialisten was een
dynamische training. Er zijn veel herkenbare situaties behandeld en ook
nagespeeld in praktijksituaties. Aan het eind van de dag hebben we met de deelnemers samen bepaald aan welke informatie er nog behoefte was. Achteraf is deze extra informatie naar ze toegestuurd, samen met de hulpmiddelen die tijdens de training zijn behandeld. Uit de evaluaties is gebleken dat de deelnemers het een praktische en erg nuttige training hebben gevonden. Er is veel geleerd maar ook veel gelachen. Uitgangspunt is ook: leren is fun.”

Interesse? U kunt zich nog aanmelden!

De tweedaagse training ‘Operationeel Leidinggeven’ wordt op dinsdag 3 en 17 september nogmaals gegeven. De deelname is gratis en er zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt zich voor 1 augustus 2013 aanmelden bij Eric Bolwerk (elm(dot)bolwerk(at)avans(dot)nl).

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kanseninagf.nl
Publicatiedatum: