Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage medFEL 2024

De editie 2024 van medFEL sloot zaterdag 27 april haar deuren. Na een goede start was het een wisselvallige tweede dag, die werd verstoord door de staking van de luchtverkeersleiders, waardoor veel deelnemers de beurs vroegtijdig moesten verlaten. De beurs werd 's ochtends goed bezocht, maar 's middags waren er maar weinig bezoekers.

De beurs zat vol met nieuwigheden, waaronder job dating georganiseerd door MedEmploi, en een groeiend aantal exposanten, waarvan velen er voor het eerst aanwezig waren. De onderwerpen op de beurs zijn opnieuw vormgegeven, zonder echter te breken met tradities, zoals conferenties, ramingen van de abrikozenoogst en het planten van meloenen. Ook nieuw dit jaar: voor het eerst werden er in het expositiecentrum van Perpignan presentaties gehouden over de oogstramingen voor pruimen.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Turijn MIN

En laten we de internationale focus dit jaar niet vergeten: 10 exposerende landen, +15% internationale exposanten en 65 bezoekende landen. Het M.I.N. in Turijn was voor het eerst aanwezig, net als de terugkeer van het Algerijnse paviljoen, vertegenwoordigd door het ministerie van Handel en Exportbevordering.


Choclazeur voor de eerste keer op medFEL


Algerijns paviljoen

Publicatiedatum: