Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MedFEL 2024 maakt vliegende start

MedFEL 2024 is eindelijk van start gegaan… en hoe! De 16e editie van het beroemde evenement in Perpignan opende begin deze week zijn deuren. Met een vernieuwde lay-out en volle gangpaden is MedFEL nu al in volle gang. De organisatoren verwachten bijna 5.000 bezoekers (waaronder supermarktmanagers en -eigenaren, detailhandelaren, groothandelaren, cateraars, verwerkers).

Daarnaast zijn er 250 exposanten geregistreerd, met +23% meer telers dan in 2023, 6 tentoonstellingssectoren, 15 conferenties en rondetafelgesprekken en niet te vergeten de traditionele zomerfruitoogstramingen. Dit jaar wordt het evenement overigens ook opengesteld voor de 4e en 5e klasse AGF-producten en wordt de grootte van het aanbod en het aantal verschillende rassen uitgebreid.


medFEL

Zoals altijd zullen de ontwikkelingen rond de handel, trends en markten het tweedaagse evenement opluisteren. De thema's voor 2024 zijn klimaatverandering, kunstmatige intelligentie, biologische en groene teelt(processen).

Dit jaar telt het internationale evenement 10 exposerende landen, +15% internationale exposanten en 65 bezoekende landen. In 2024 zal – behalve Griekenland – ook Algerije vertegenwoordigd zijn met enkele medewerkers van het ministerie van Handel en Exportbevordering en Italië met deelnemers van de MIN-markt van Turijn. Bedrijven uit Spanje, Zwitserland, Polen, Marokko en Nieuw-Zeeland zullen dit jaar eveneens aanwezig zijn.Voor meer informatie:
https://www.medfel.com