Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FMI content over eerste beurseditie

"Het lijkt erop dat de Fruit Attraction in São Paulo een blijvertje wordt"

Tholen - Momenteel vindt de eerste editie plaats van de Fruit Attraction in São Paulo. Vanuit Nederland is onder meer FMI met een stand aanwezig. "De geluiden waren op voorhand in Europa wellicht wat sceptisch, maar het overtreft echter onze verwachtingen", vertelt Marlies Bouman.

"Vanaf het eerste uur hebben we veel bezoekers over de vloer gehad, met een grote opkomst vanuit Zuid-Amerika, maar ook uit Europa. Qua standhouders blijkt de verhouding globaal 70% vanuit Zuid-Amerika en 30% van daarbuiten te zijn."

"Met één hal trok de eerste dag ongeveer 6.000 bezoekers, vandaag leek het ons zo mogelijk nog wat drukker", vertelt Marlies.

"Ondanks dat er dit jaar slechts één hal geboekt is voor de Fruit Attraction, zijn er nu al plannen om volgend jaar uit te breiden naar twee hallen."

"Vanuit Nederland zijn er relatief weinig bezoekers en er waren naast ons nog twee andere Nederlandse standhouders, namelijk Jaguar en AgroFair."

"Het lijkt erop dat dit evenement een blijvertje wordt. Wij zijn in elk geval content, voor ons is deze beurs zeer geslaagd!"

Foto's: Marlies Bouman

Voor meer informatie:
Marlies Bouman
FMI
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
+31(0)180 745 300
[email protected]
www.fmibv.com