Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
woensdag 15 mei

Jongerenexcursie NFO en Fruit Tech Campus Young Fruit Pro bij Koppert, Bosch Growers en Robohouse

Woensdag 15 mei 2024 organiseert de Nederlandse Fruittelers Organisatie samen met de Fruit Tech Campus Young Fruit Pro (Powered by FruitMasters) een jongerenexcursie met als thema: De Nieuwe Balans. Van duurzaam telen tot robotica in de agrarische sector, op deze dag staat centraal hoe je duurzaam kunt doen én je verdienmodel op orde kunt houden.

De dagexcursie brengt je met de bus langs Koppert, Bosch growers en Robohouse waarna er een BBQ voor je klaar staat. Daarna is het tijd voor een laatste inspirerende presentatie over de ontwikkeling van een appel met duurzame resistentie tegen schurft en meeldauw. De dag wordt afgesloten met een discussie over hoe de bevindingen van de dag kunnen worden toegepast in de praktijk, gevolgd door een borrel.

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en ben jij klaar voor een dag vol inspiratie en gezelligheid? Bekijk dan nu het volledige programma van de dagexcursie of meld je meteen aan via de website van de Fruit Tech Campus.

Publicatiedatum: