Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Droogte Vietnam heeft geen gevolgen voor ananas,- mango- en passiefruitteelt"

SAO MAI Agro is een relatief nieuwe exporteur van vers en verwerkt fruit uit Vietnam. Het bedrijf is gespecialiseerd in mango, ananas en passiefruit. "Dit is ons eerste jaar van marktexpansie," zegt Ahn Tran van het bedrijf. We telen ons fruit meestal in de hooglanden van Vietnam, waar het klimaat en de bodem ideaal zijn voor deze gewassen."

SAO MAI Agro heeft een areaal van 1.000 ha voor passiefruit en ananas in de hooglanden en werkt nauw samen met lokale telers om een constante en hoogwaardige aanvoer van fruit te garanderen.

"Onze teelt heeft gelukkig geen grote gevolgen ondervonden van de recente droogte in Vietnam. We anticipeerden op dergelijke uitdagingen en implementeerden strategieƫn voor waterreserves en andere maatregelen om de gevolgen van droogte te beperken. Deze proactieve aanpak was een belangrijk onderdeel van ons plan toen we besloten om onze plantages in de hooglanden te ontwikkelen."

"Onze beoogde exportmarkten zijn verschillende landen in Europa, Aziƫ (met een focus op Zuid-Korea en Japan) en het Midden-Oosten."

Voor meer informatie:
Ahn Tran
SAO MAI Agro
Tel: +84 236 369 6668
[email protected]
saomai-agro.com

Publicatiedatum: