Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oost-Vlaamse voedingsproducent What’s Cooking? heeft tomatenstress

Terwijl tomaten aankopen voorheen een evidentie was, worstelt het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf What’s Cooking? vandaag met “stress om voldoende tomaten te kunnen aankopen," zegt topman Piet Sanders. "Aanleiding is de grote droogte in Zuid-Europa vorig jaar en ook dit jaar. De tijden dat je onbezorgd volumes kunt aankopen, zijn voorbij. Voor ons is dat toch een bezorgdheid." Die worden onder meer verwerkt in de vele duizenden lasagnes en andere kant-en-klaarmaaltijden die er worden gemaakt. Lees hier meer.

Publicatiedatum: