Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortifruct brengt cherrytomaten- en basilicumtomatenpuree op de markt

De Roemeense producent Hortifruct heeft aangekondigd dat de productie in 2023 met meer dan 20 miljoen conservenblikken, flessen en potten zal toenemen ten opzichte van 2022. Deze cijfers zijn naar schatting te danken aan de toegenomen teelt, omdat Hortifruct aan het begin van het jaar meer groenten heeft geplant dan vorig jaar. De verwachtingen werden zelfs bevestigd vanaf het eerste geoogste product: doperwten, die al een stijging van 62% hebben ten opzichte van vorig jaar.

De best verkopende en meest succesvolle assortimenten van het afgelopen jaar waren Naturelo's conserven met doperwten en tomatenblokjes. Maar in de partnerwinkels vind je ook hele tomaten of passata, gele of groene bonen, tomatenpuree en perzikcompote.

Hortifruct kondigde ook aan dat er in 2023 nieuwe producten in conserven en potjes verschijnen: cherrytomatenpuree, basilicumtomatenpuree, maar ook nieuwe soorten jam en vruchtenjam (aardbeien, bessen, blauwe bessen, perziken, abrikozen en kersen).

Bron: business-review.eu
Foto: Dreamstime

Publicatiedatum: