Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ooit een kijkje willen nemen op een ananasplantage op Hawaï?

Dole Food Company Hawaii, onderdeel van Dole plc, organiseert sinds kort praktische rondleidingen op het oorspronkelijke ananasteeltbedrijf van Dole op het eiland Oahu in Hawaï. Toeristen en de lokale bevolking kunnen er genieten van een authentieke rondleiding in kleine groepen. Het is een ervaring enig in zijn soort op Oahu. 

De Dole North Shore Pineapple Farm Tour toont bezoekers het ananasteeltproces van zaadje tot fruit.

"Met de hernieuwde belangstelling voor land- en tuinbouw en voedseltoerisme is er een groeiende vraag van de lokale bevolking en toeristen om een authentiek stukje Hawaï te zien, aan te raken en te proeven", zegt Dan Nellis, directeur van Dole Food Company Hawaii. "We hebben de North Shore Pineapple Farm Tour gelanceerd om onze geschiedenis te delen en bezoekers de kans te geven om voor het eerst het ananasteeltproces van zaadje tot eindproduct te volgen."

Volgens Nellis biedt de tour een beleving voor de ganse dag en kunnen toeristen ‘s ochtends worden opgehaald bij de meeste hotels in Waikiki. Bezoekers hebben exclusieve toegang tot de ananasvelden van Dole in Wahiawa om kennis te maken met de volledige teeltcyclus van de DOLE® Royal Hawaiian Pineapple, van planten en oogsten tot verpakken. Aan het einde van de tour ontvangt elke gast een pas geoogste Royal Hawaiian Pineapple. Extra stops bij bezienswaardigheden langs de North Shore zijn inbegrepen.

De tour wordt uitgevoerd door Go Tours Hawaii en wordt aangeboden op weekdagen en op bepaalde feestdagen. Gasten die de code "DOLE20" gebruiken op het moment van boeken op de website, kunnen gedurende een beperkte tijd 20% besparen op ticketprijzen. 

Voor meer informatie:
Dole
https://www.dolefruithawaii.com/
www.dole.com 

Publicatiedatum: