Silvia Piezzi, Cesil Import&Export:

"Kwaliteit Chileense Gala-appels beter dan afgelopen jaren"

Tholen - Cesil Import & Export uit Barendrecht heeft de eerste Royal Gala-appelen uit Zuid-Amerika onderweg. "Er zijn momenteel nauwelijks rode Gala-appels uit Chili en ik ben dan ook trots dat ik de primeur heb", vertelt Silvia Piezzi.

Silvia werkt dit seizoen samen met de Chileense appelexporteur Cespyfruit. "De teeltomstandigheden in Chili zijn er goed geweest. Door het warme weer zijn de appelen mooi op kleur en goed van kaliber. De kwaliteit is beter dan de voorgaande jaren."

Over de vraag maakt ze zich dan ook geen zorgen. "Royal Gala's spreken toch tot de verbeelding bij de klanten. Ik krijg al veel vraag uit Rusland, Duitsland, Nederland en overige EU-landen", vertelt Silvia.

De Argentijnse onderneemster is in de Hollandse AGF-handel geen onbekende, omdat ze jaren lang op het Barendrechtse handelscentrum werkte. Inmiddels is ze in Zuid-Amerika druk in voorbereiding op het hardfruitseizoen.

Voor meer informatie:
Silvia Piezzi
Cesil B.V.
Gebroken Meeldijk 66
2991 VD - Barendrecht
Mob: +54 9 261 4700328
forever4f@hotmail.com 
minona@minona4f.com 
www.minona4f.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.