PinKids gaat kleuren dragen van nieuwe Minions film

PinKids draagt dit seizoen de kleuren van de animatiefilm Les Minions 2 - Once Upon a Time Gru. "Gelanceerd in 2011, werd PinKids opgericht met het uitgangspunt van Zero Waste: het vinden van afzetmogelijkheden voor alle appels, zelfs de kleinste. PinKids vertegenwoordigt vandaag meer dan 5.000 ton."

PinKids wordt in de herfst zorgvuldig met de hand geplukt door de 3249 Franse, Italiaanse en Spaanse producenten. "Het is de perfecte oplossing om jongeren een natuurlijk en gezond product te laten consumeren, trouw aan de specificaties van Pink Lady", zo melden ze.

Voor het seizoen 2021-2022 waren de kleine appels voor kinderen goed voor 5.500 ton, een stijging van 65% ten opzichte van N-2. In 50 winkels en in 15 landen verkocht, blijven het Verenigd Koninkrijk en Ierland belangrijkste markten met bijna 50% van de volumes, gevolgd door Nederland voor het seizoen 2021-2022. 

PinKids slaat dit seizoen dus de handen in elkaar voor een Minions editie. De PinKids trays zullen daarom de kleuren dragen van de animatiefilm The Minions 2 - Once Upon a Time Gru in 9 landen: Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen, Nederland, Ierland, Portugal, Italië, Duitsland en Spanje. De PinKids appels zetten ook mee de schouders onder de DVD release. Sinds december zijn meer dan 1,8 miljoen speciale trays in de winkels verkrijgbaar, wat neerkomt op 50% van de PinKids -volumes. Tot 23 maart 2023 wordt in de winkels ook een wedstrijd georganiseerd om een spelcomputer en pluche Minions-speelgoed te winnen.  

Voor meer informatie:
Pink Lady
www.pinkladyeurope.com       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.