Spaanse Patatas Lázaro lanceert aardappelmerk Papp!ns

Het nieuwe merk voor aardappelen van het Valenciaanse bedrijf Patatas Lázaro luistert naar de naam Papp!ns. Met leuke en informatieve verpakkingen hoopt het bedrijf meer consumenten te bereiken, met aandacht voor zowel gezinnen als eenpersoonshuishoudens.

Het nieuwe merk van Grupo Lázaro biedt de hele categorie consumptieaardappelen aan, van de veelzijdige aardappel, die geschikt is voor alle toepassingen in de keuken, tot aardappelen met specifieke toepassingen, zoals aardappelen voor frites, rode aardappelen of aardappelen als garnituur. Op ludieke wijze toont een figuurtje op de verpakking voor welk gebruik in de keuken de aardappel het meest geschikt is. De aardappelen zijn allemaal verkrijgbaar in 100% recyclebare verpakkingen, in lijn met het engagement van het bedrijf om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Papp!ns is sinds deze week verkrijgbaar in de Covirán supermarkten in heel Spanje met de nieuwe aardappelen die momenteel in de maand juni worden geoogst.

"De lancering van Papp!ns beantwoordt aan onze wens om onze producten te diversifiëren en het assortiment open te stellen voor alle huishoudens", vertelt Cristina Lázaro, directrice Bedrijfsontwikkeling. "En hoewel aardappel een marktpenetratie van 97% heeft in de Spaanse huishoudens, waren we op zoek naar een merk dat niet zomaar eentje in de lange rij zou worden, maar een dat een lach op het gezicht van de consument brengt en hem of haar doet genieten van een lekkere maaltijd."

Met de lancering van Papp!ns breidt Patatas Lázaro zijn merkenportfolio uit, net als in 2018 met de introductie van AgriD'or voor de Agria aardappel en Freshnatur, een merk dat het belang van duurzaamheid en innovatie weerspiegelt. Het werd vorig jaar vorig jaar het eerste merk met een 100% biologisch afbreekbare aardappelverpakking in Spanje.

Klik hier om de video over de lancering van het merk Papp!ns te bekijken.

Voor meer informatie:
Patatas Lázaro
www.patataslzr.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven