Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Catalina Beaumont, AMC Agri-commerce:

"Ook Fransen zijn steeds vaker geïnteresseerd in pitloze druiven"

AMC Agri-Commerce biedt al 5 jaar pitloze druiven aan. Momenteel kan het bedrijf ze zelfs jaarrond leveren. “Onze pitloze druiven die onder het merk 'Grain de Plaisir' op de markt worden gebracht, komen uit Spanje, Zuid-Afrika, Peru en Brazilië. Dankzij onze vestigingen in de belangrijkste teeltgebieden van de wereld kunnen we op elk moment van het jaar het beste product en de beste herkomst aanbieden. De verschillende kenmerken van elk van onze gebieden (klimaat en bodem) maakt het voor ons mogelijk een breed aanbod aan rassen aan te bieden, van de vroegste tot de laatste”, vertelt Catalina Beaumont van AMC Agri-Commerce.

De diverse klassieke rassen van witte, blauwe en rode druiven waaruit het aanbod bestaat, zijn het hele jaar door verkrijgbaar. “Ook hebben we een aantal atypische rassen met suikerspinsmaak en een fruitige smaak en muscatdruiven in ons assortiment opgenomen. Deze rassen bieden we doorgaans aan tot eind oktober. En of het nu gaat om producten voor een private label of producten voor een eigen merk, we ondersteunen onze klanten met alle plezier bij de ontwikkeling en structurering van deze categorie producten.“

Consumenten lijken steeds vaker en steeds meer geïnteresseerd te raken in pitloze druiven. “De vraag naar pitloze druiven neemt toe. En dat is ook niet zo gek, want pitloze druiven zijn gemakkelijk te eten, eenvoudig te verpakken, smaken goed, omdat ze zoet zijn en zijn nooit bitter. Daarnaast zijn (pitloze) druiven een heerlijke bron van vitamines en dus ideaal voor kinderen.”

Voor meer informatie: 
Edgard Kami
AMC Agri-Commerce 
edgard.kami@amunoz.com.fr

Publicatiedatum: