Introductie Nero Premium

Nieuw seizoen Poolse appelen bij Staay Food Group

Op maandag 13 september verwacht Staay Food Group de eerste binnenkomst van hun nieuwe oogst Poolse appelen. De eerste binnenkomst betreft een partij Royal Gala. Hiermee start het vijfde seizoen waarin het bedrijf directe importlijnen heeft met hardfruittelers in Polen. Met deze lijnen is een jaarronde aanvoer van appelen uit Polen gewaarborgd.

Introductie huismerk en kartonnen pakblad
"Dit seizoen zijn de Poolse appelen voor het eerst ook beschikbaar onder het Nero Premium huismerk, waarmee de kwaliteit van het Poolse product wordt onderstreept. Het aanbod Nero Premium appelen omvat naast Royal Gala ook Red Prince, Golden Delicious en Red Delicious. De appelen komen direct van onze telers in de centraal gelegen regio’s Mazovië en Koejavië-Pommeren. Naast het Nero Premium merk zullen wij dit seizoen ook appelen blijven aanbieden onder het vertrouwde merk Castle-Valley. Alle verpakkingen zullen vanaf nu bovendien zijn voorzien van pulp pakbladen. Hiermee besparen wij jaarlijks een aanzienlijk volume aan plastic verpakkingsmateriaal", meldt Staay.

De vooruitzichten voor dit seizoen zijn bijzonder goed. Men verwacht  een appeloogst die twee keer zo groot is als vorig seizoen met bovendien een hoge kwaliteit van het product. De bomen van de telers hangen prachtig vol met appelen, klaar voor de oogst.

Voor meer informatie:
Konrad Wojda
Staay Food Group
+31 (0)180 679168
konrad.wojda@staay.nl
www.staay.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven