Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overzeese citroenen en limes luiden bij FMI het zomerseizoen in

Nu de eerste zomerse dagen de start van het vakantieseizoen inluiden, zijn het bij FMI weer citroenen en limes die de boventoon voeren.

De eerste aankomsten met citroenen uit Argentinië zijn inmiddels in Rotterdam gelost. Ook dit jaar worden deze weer door FMI aangeboden in de kenmerkende Royal Fresh dozen. De kwaliteit is dit jaar buitengewoon goed. De vraag naar Argentijnse citroenen is groot en FMI verwacht deze zomer wekelijks mooie volumes 6 kg en 18 kg dozen binnen te krijgen.

De afgelopen weken zijn zeer goed geweest voor de limoenen. Het opengaan van de horeca heeft de limesconsumptie in heel Europa een enorme boost gegeven en de volumes uit Brazilië waren beperkt, hetgeen de prijzen snel deed stijgen. De komende weken zullen de volumes weer aantrekken, dus de verwachting is dat de prijzen weer zullen normaliseren. Met wekelijkse binnenkomsten in eigen merken zoals Royal Fresh en Lime King, worden klanten altijd voorzien van verse Limes.

Vanuit het kantoor in Alicante wordt door het team van FMI España SL ook aardig aan de weg getimmerd. Het afgelopen seizoen heeft het team wekelijks Spaanse citroenen in Royal Fresh aan de klanten van FMI weten te leveren. Naast citroenen verkoopt FMI España ook limes en andere Spaanse producten.

Het assortiment van FMI is ook te vinden op de webshop, waar steeds meer klanten hun weg weten te vinden.

Publicatiedatum: