Samenwerkingen houden aanvoer Zuid-Afrikaans citrus op peil

In week 27 heeft Summer Citrus from South Africa (SCSA) haar succesvolle programma voor 2021 aangekondigd, waarmee zij de binnenlandse markt zal bedienen, en dat grotendeels het resultaat is van langdurige, strategische samenwerkingen. 

Hoewel de internationale toeleveringsketens nog altijd onder druk staan als gevolg van de pandemie is het Zuid-Afrikaanse bedrijf erin geslaagd om haar aanvoer op peil te houden, dankzij de samenwerking met telers, importeurs, lokale en internationale autoriteiten en haar logistieke en marketingteams. 

"Onze internationale partners vormen een cruciaal onderdeel van ons succes bij het bedienen van één van 's werelds meest veeleisende markten," Suhanra Conradie, CEO van Summer Fruits from South Africa. "Nu zijn we ons meer dan ooit bewust van het belang van het hebben van de juiste partners op de juiste plaats om een duurzame groei van ons programma zeker te kunnen stellen."

Tot begin augustus zullen er wekelijks conventionele koelschepen aankomen in de haven van Philadelphia.

Dankzij de juiste planning en voorbereiding rapporteerde SCSA tot nu toe een groei van ongeveer 7% ten opzichte van 2020. Easypeelers liggen in lijn met de voorlopige ramingen, terwijl Navels iets voorlopen op de raming. Over de hele linie komen de kwaliteit en maten goed overeen met de verwachtingen van de Amerikaanse markt. 

Vanaf nu tot begin augustus zullen er wekelijks conventionele koelschepen aankomen in de haven van Philadelphia. Daarna zal het programma worden afgestemd op de actuele vraag en aanbod op de markt. 

"Ondanks dat de pandemie wereldwijd tot grote problemen heeft geleid, moeten bedrijven zich op de toekomst blijven focussen. Ons programma is een voorbeeld van het doorzettingsvermogen dat nodig is om deze crisis te overleven," aldus Conradie. "Onze sector heeft in deze periode belangrijke lessen geleerd, zo ook hoe men zich kan voorbereiden op onverwachte groei en kan volharden met een professionele groep dienstverleners."

Voor meer informatie: 
Jessica Schneider
Summer Citrus from South Africa
+1 214 444 7459
jschneider@dma-solutions.com 
www.summercitrus.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven