Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
B9F monitort goederen tijdens transport

Frigga lanceert realtime cold chain monitor

Na de lancering van een USB-temperatuurrecorder begin mei heeft Frigga deze maand een nieuw draadloos product op de markt gebracht: een cold chain realtime monitor.

Frigga heeft het afgelopen jaar tientallen producten en oplossingen voor realtime cold chain-temperatuurregistratie gelanceerd voor verschillende wereldwijde cold chain-scenario's. Hun draadloze real-time monitoring productlijn ondersteunt temperatuur, vochtigheid, schok, en lichtsensoren, en elk product ondersteunt ook dual-temperatuur en dual-channel realtime monitoring.

Met Frigga's cloud platform en mobiele app kan 24/7 realtime dueltemperatuurmonitoring en -waarschuwing voor ladingen onderweg worden gerealiseerd. Bovendien kan een back-up worden gemaakt van de gegevens en kunnen rapporten worden gedownload, zowel lokaal als vanuit de cloud, zodat er geen gegevensverlies optreedt. Realtime visualisatie van het gehele transportproces kan worden gerealiseerd en verliezen tijdens het transport kunnen worden gereduceerd.

Deze maand blijft Frigga zijn productlijn uitbreiden en lanceerde B9F, een goedkope realtime temperatuurrecorder die tot 90 dagen kan meegaan.

De marketingafdeling van het bedrijf zegt dat Frigga B9F gebruik maakt van een digitale temperatuurchip en een ultra-lage-kosten ontwerp heeft. Het wordt aanbevolen om dit product te koppelen aan Frigga's draadloze producten met externe sondes tijdens het transport van groenten en fruit. Het kan worden gebruikt in grensoverschrijdende transporten om te voldoen aan de behoeften van een ultralange doorlooptijd.

Als onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf met 16 jaar ervaring in draadloze communicatietechnologie bedient Frigga als marktleider op het gebied van wereldwijde realtime logistieke monitoringoplossingen, de sectoren van versproducten, medische en biologische producten en koudeketenlogistiek door de overdraagbaarheid van traditionele USB-recorders en de real-time functionaliteit van draadloze realtime temperatuurrecorders. Met als doel om een perfecte gebruikerservaring te creƫren, klanten te helpen bij het realiseren van de visualisatie van de toeleveringsketen en het beperken van schade aan de lading.

Frigga heeft een wijdverspreid klantenbestand en heeft vaste klanten in grote steden wereldwijd en in heel China. Om de ontwikkeling van de sector verder te bevorderen, is Frigga momenteel op zoek naar distributeurs over de hele wereld en hoopt het samen te werken met partners om de vooruitgang en ontwikkeling van de sector te bevorderen.

Voor meer informatie:
Frigga
+86 21 58820022
contact@dewav.com
www.friggatech.com

Publicatiedatum: