U2, een aantrekkelijk geprijsde wegwerp USB-temperatuurrecorder

Frigga's 4G realtime temperatuurrecorder werd begin februari op de Fruit Logistica 2020 gelanceerd. Het Chinese bedrijf heeft het afgelopen jaar tientallen producten en oplossingen voor realtime temperatuurbewaking en -registratie voor de koelketen geïntroduceerd. Frigga's realtime draadloze monitoren omvatten temperatuur-, vochtigheids-, schok- en lichtsensoren en elk product biedt tegelijkertijd een dubbele temperatuur- en tweekanaalsregeling.

Via Frigga's cloud platform en mobiele applicatie zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week realtime temperatuurcontrole en alarm beschikbaar. Er kan een back-up worden gemaakt van lokale en cloudgegevens en er kunnen rapporten worden gedownload. Realtime visualisatie tijdens het gehele transport zorgt voor een vermindering van productverliezen tijdens het gehele logistieke proces.

Naast de draadloze lijn van realtime temperatuurrecorders heeft het bedrijf in maart officieel een nieuwe productlijn gelanceerd: U2, een traditionele goedkope wegwerp USB-temperatuurrecorder. Het wordt aanbevolen voor gebruik met de andere draadloze realtime monitoring producten tijdens het transport van groenten en fruit. Vergeleken met de traditionele USB-temperatuurrecorders die op de markt verkrijgbaar zijn, werkt U2 niet alleen beter en is het voordeliger, maar heeft het ook een aantal innovatieve functies die het gegevensbeheer en de werking zullen verbeteren.

Als onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf met 15 jaar ervaring in draadloze communicatietechnologie bedient Frigga, een marktleider op het gebied van wereldwijde realtime logistieke monitoringoplossingen, de productie-, medische, biologische en cold chain logistieke sectoren.

Frigga heeft veel klanten in grote steden wereldwijd en in heel China. Het Frigga-team is op zoek naar distributeurs over de hele wereld om samen de vooruitgang en ontwikkeling van de industrie te bevorderen.

Voor meer informatie:
Frigga
+86 21 58820022
contact@dewav.com
www.friggatech.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven