Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houdbaarheid van peren tot 150% verlengd

Dit seizoen hebben Chinese peren aanzienlijk verbeterde kwaliteit en opbrengsten laten zien, resulterend in een hoog percentage verkoopbaar fruit. Echter, de recente stijging van de zeevrachtkosten heeft een impact gehad op de exportprijzen, waarbij de tarieven naar Europese havens zijn verviervoudigd. Daarnaast vormen onvoorspelbare verschepingsschema's een grote uitdaging voor handelaren, wat directe invloed heeft op de consistentie van de kwaliteit gedurende het hele logistieke proces en dus ook op hun winstgevendheid.

Als leverancier van bewaaroplossingen voor groenten en fruit na de oogst, toonde SPM Biosciences zijn aanbod op de laatste editie van Fruit Logistica. Het bedrijf zette vooral de op maat gemaakte bewaaroplossingen voor groenten en fruit in de schijnwerpers, met name die voor peren. Debby: "De versheid van peren in de supermarkten heeft een grote invloed op de winstgevendheid van de retailers. Zij kiezen steeds vaker voor vershoudsachets. Door gebruik te maken van onze vershoudzakjes kunnen problemen zoals vochtverlies, verminderde hardheid en verminderde smaak als gevolg van logistieke problemen worden beperkt, waardoor de houdbaarheid van peren tot 150% wordt verlengd. Bovendien bieden we oplossingen op maat voor verschillende verpakkings- of gebruiksscenario's, met de mogelijkheid voor klanten om hun logo's op de sachets en kaarten te drukken."

Naast dit product voor de retail benadrukte SPM Biosciences ook zijn paradepaardje voor logistiek en transport. "Onze 1-MCP conserveringstabletten zijn speciaal ontworpen om de versheid van groenten en fruit te behouden tijdens het vervoer per container of vrachtwagen, of het nu gaat om lange of korte afstanden. Het product is eenvoudig te gebruiken, handelaren hoeven de tabletten alleen maar in de afgesloten transportruimte te plaatsen. Daarnaast bieden we op maat gemaakte conserveringsoplossingen op basis van transportschema's en fruitsoorten."

Het bedrijf heeft bijna tien jaar ervaring op de Chinese markt. "SPM Biosciences beschikt over eigen R&D-, analyse- en serviceteams en heeft verkoopkwalificaties in landen als Argentiniƫ en de Dominicaanse Republiek. We zijn actief op zoek naar verkoopagenten in andere regio's. Naast ons bestaande productassortiment willen we samenwerken met meer groothandelaren, exporteurs, verpakkers en agenten in groenten en fruit om verliezen in de toeleveringsketen te beperken. Voor nieuwe klanten bieden we gratis monsters."

Voor meer informatie:
Debby Wang
SPM Biosciences (Beijing) Inc.
+86 13141463919