Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bryansk Orchard opent grootste fruitopslagfaciliteit van Rusland

Bryansk Orchard, gevestigd in het district Kletnyansky, staat op het punt om tegen eind april de grootste fruitopslagfaciliteit van Rusland te onthullen. De eerste fase van dit geavanceerde opslagsysteem, met een capaciteit van 18.000 ton, nadert zijn voltooiing. De appelmarkt in Rusland heeft aanzienlijke groei doorgemaakt, waarbij de appelverkoop tussen 2019 en 2023 met 24% is gestegen tot 2,2 miljoen ton. Echter, het gebrek aan fruitopslagfaciliteiten heeft de winstgevendheid van de sector onder druk gezet.

Deze nieuwe fruitopslagfaciliteit zal niet alleen een van de grootste in het land zijn, maar ook een van de meest geavanceerde. Het maakt gebruik van opslagtechnieken met gecontroleerde atmosfeer met lage zuurstof- en CO2-niveaus, waardoor het rijpingsproces van het fruit wordt verlengd en de opslagperioden aanzienlijk worden verlengd.

Gelegen in het district Kletnyansky van de regio Bryansk, profiteren zowel de fruitopslagfaciliteit als de appelboomgaarden van gunstige bodem- en klimatologische omstandigheden. De intensieve boomgaardtechnologie, met 3.500 bomen per hectare, werd bestudeerd in Bosnië en Herzegovina met de steun van de regering van de Republiek Servië.

Met de lancering van de fruitopslagfaciliteit, streeft Bryansk Orchard ernaar de opslagduur te verlengen en een constante aanvoer van grondstoffen voor zijn verwerkingslijnen te waarborgen.

Bron: bryansktoday.ru

Publicatiedatum: