Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Chileense steenfruitexport groeit, vraag naar USB-dataloggers stijgt"

Het Chileense kersenseizoen heeft deze maand zijn einde bereikt en nu is het hoogseizoen voor steenfruit op het zuidelijk halfrond begonnen. Volgens schattingen van de Chileense Steenfruitcommissie zal de totale export van de Chileense steenfruitsector naar verwachting dit seizoen 35.330.388 kartons bedragen, wat een stijging van 15% betekent ten opzichte van vorig seizoen. Met de groei van zowel de import- als exportvolumes van fruit is ook de vraag naar dataloggers voor gebruik in de logistiek hoger dan vorig jaar. Beijing Sino-Agricultural Biosciences Co., Ltd. is een fabrikant en verkoper van temperatuur- en vochtigheidsloggers, en de verkoop van hun METECH wegwerp USB-temperatuurlogger is de afgelopen jaren gestaag toegenomen.

Siya van het bedrijf verklaarde: "Vanwege de tekortkomingen in de 4G-temperatuur- en vochtigheidsloggerserie en de beperkte netwerkdekking, vooral gezien de volatiele chipindustrie en de stijgende productiekosten, hebben we begin vorig jaar besloten om de verkoop van 4G-producten op te schorten. In plaats daarvan hebben we onze focus verlegd naar het promoten en verkopen van de METECH-basisserie." Siya benadrukte het gebruiksgemak van de wegwerploggers van Metech, die zijn verpakt in voedselveilige materialen en waterdicht zijn. Klanten hoeven het apparaat alleen maar aan te sluiten op hun computer, waarna automatisch een PDF-temperatuurrapport wordt gegenereerd zonder extra software of lezers nodig te hebben. Siya benadrukte de voordelen van het product: "Metech's USB-temperatuurloggers voor eenmalig gebruik bieden kosteneffectiviteit en voldoen aan de basisvereisten van handelaren. Bovendien zijn deze niet-netwerkloggers 6 tot 10 keer goedkoper dan de producten uit de 4G-serie."

Siya benadrukte ook het gebruik van TI digitale temperatuursensoren, die een hoge nauwkeurigheid en consistentie garanderen. Het temperatuurmeetbereik loopt van -30°C tot +70°C, met een nauwkeurigheid van ±0,5°C/0,9°F en een meetresolutie van 0,01°C/°F. De loggers hebben een maximale capaciteit van 14.400 records en kunnen gegevens tot 120 dagen opslaan.

Beijing Sino-Agricultural Biosciences nam actief deel aan de Asia Fruit Logistica van 7 tot 9 februari in Hong Kong. "We zagen een aanzienlijke toename van zowel exposanten als bezoekers tijdens het evenement. Naast de voortdurende steun van bestaande klanten hebben we orders van nieuwe klanten binnengehaald. Chili blijft een cruciale markt voor ons en we zijn vastbesloten om nieuwe partnerschappen in de regio aan te gaan."

Voor meer informatie:
Siya Wang
BEIJING SINO-AGRICULTURAL BIOSCIENCES CO., LTD
Whatsapp/Tel: +86 13436307220
[email protected]