AgriPlace & Kleemans:

"AgriPlace chain & Pro-aQt automatiseert het beheer van kwaliteit van A tot Z’’

AgriPlace en Kleemans hebben sinds kort de handen ineen geslagen om samen de voordelen van AgriPlace Chain aan te bieden aan de klanten van Kleemans. Kleemans met zijn expertise in advies van kwaliteit en digitale oplossingen met Pro-aQt kan een totaal oplossing aanbieden met leveranciersbeheer met AgriPlace Chain en een digitaal handboek en registraties met Pro-aQt.

AgriPlace Chain
"AgriPlace is snel aan het groeien met zijn nieuwe platform voor AGF, Agriplace Chain, een digitaal platform dat samen met vooruitstrevende kwaliteitsmanagers in AGF is ontwikkeld. Bedrijven zoals the Best Fresh Group, Jaguar Fresh en Bud Holland hebben onder anderen al de stap genomen om de compliance informatie in hun keten te digitaliseren. Dit helpt hun een veilige keten garanderen aan klanten", zegt het bedrijf. 

‘’De eisen van klanten en certificeerders rond voedselveiligheid, sociale en duurzame aspecten van producten worden steeds hoger’’ volgens Nico Broersen van AgriPlace. ‘’Om er zeker van te zijn dat aan alle eisen wordt voldaan, om kwaliteit te verzekeren en je te onderscheiden, moet elk jaar meer informatie verzameld worden van producten, producenten en leveranciers’’.

Verandering
"De compliance informatie van leveranciers wordt nu vaak nog handmatig bijgehouden, meestal door een combinatie van e-mails, Excel en mappen in sharepoint. AgriPlace Chain brengt hier verandering in en vergemakkelijkt het ophalen, beheren en delen van compliance informatie. Dit bespaart tijd en vergroot het inzicht in de keten en geeft bedrijven meer inzicht over kwaliteit, sociale en duurzame aspecten van leveranciers en producten", aldus de organisatie. 

AgriPlace Chain haalt bijvoorbeeld automatisch certificaten, residu-analyses en leveranciersverklaringen op en geeft direct inzicht in de compliance status van elke schakel in de keten. Dit doet het platform op verschillende manieren. Leveranciers kunnen hun documenten gemakkelijk delen voordat die verlopen. Daarnaast, dankzij connecties met databases zoals GlobalGAP, hoeft er ook minder informatie bij leveranciers verzameld te worden en worden certificaten ook automatisch gegenereerd.

Voor meer informatie:

Nico Broersen
AgriPlace 
+316 13369752
ncm.broersen@agriplace.com 
www.agriplace.com/chain  

Twan de Kruijf
Kleemans
06-20019860
info@kleemans.nl 
https://www.kleemans.nl/pro-aqt/ 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven