Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Over de duurzaamheidstrategie, -uitdagingen, -maatregelen en het gebruik van technologie

Online sessie Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie

In het recente trendrapport van Aptean gaf 79% van de respondenten in de voedingsindustrie aan om de komende twee jaar prioriteit te geven aan maatregelen op het gebied van duurzaamheid. In samenwerking met Foodvalley organiseert Aptean op 26 mei 2021 om 16:00 uur een online sessie waarin er dieper wordt ingegaan op duurzaamheid in de voedingsindustrie. Wat speelt er precies, waarom is samenwerking in de keten zo belangrijk en welke maatregelen worden er al genomen? Ontdek hoe voedingsbedrijven technologie in kunnen zetten om bedrijfs- en productieprocessen efficiƫnter te maken als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven. Dat bepaalt uiteindelijk welke bedrijven overleven.


Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op:

  • Wat speelt er in de voedselketen op het gebied van duurzaamheid? (Door Foodvalley)
    o Besluitvorming consument, uitdagingen en maatregelen
  • Hoe kan technologie helpen als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven? (Door Aptean)
    o Organisatie, sturing van bedrijfs- en productieprocessen, registratie en monitoring, data-analyse

Benieuwd? Schrijf je hier in voor de sessie.
Datum: 26 mei 2021
Tijd: 16:00 uur

Publicatiedatum: