Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Boltrics:

"Door de samenwerking met Elevate-IT España kunnen wij de Spaanse markt betere brancheoplossingen bieden"

Elevate-IT España gaat de Spaanse logistieke markt betreden met de 3PL Dynamics oplossing van Boltrics. Boltrics breidt hiermee het internationale partnernetwerk verder uit. "De samenwerking sluit aan bij de filosofie van Boltrics: door samen de schouders eronder te zetten kom je verder", laat het bedrijf weten. 

Jan-Cornell van Ekris, Managing Director bij Boltrics: “Inmiddels gebruiken ruim 200 klanten dagelijks onze software om hun logistieke processen te stroomlijnen. Onze partners wereldwijd zijn onmisbaar in dit succes. Samen met ons partnernetwerk bouwen we aan de branchestandaard voor de logistieke sector. Niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten, want logistiek stopt niet bij de grens. In Spanje zien we dat de behoefte aan een toekomstbestendige oplossing toeneemt. Dankzij de samenwerking met Elevate-IT España kunnen wij met onze brancheoplossing de Spaanse markt een beter alternatief bieden.”

"Klaar voor een vliegende start"
Elevate-IT España is onderdeel van Elevate-IT, een bekende in het partnernetwerk van Boltrics. Elevate-IT België is al meer dan vijf jaar een succesvolle partner van Boltrics. Elevate-IT focust specifiek op de logistieke markt en het implementeren van de 3PL Dynamics oplossing van Boltrics. Na Elevate-IT België, die zich focust op de Belgische logistieke markt, gaat Elevate-IT España zich focussen op de Spaanse logistieke markt met een eigen team van Microsoft Dynamics consultants en een rugzak vol kennis van automatisering van logistieke stromen. Boltrics werkt samen met internationale resellers om taalbarrières en culturele verschillen te doorbreken. Bovendien kan door deze nieuwe alliantie de Spaanse logistieke sector direct profiteren van de branche specifieke functionaliteiten die door Boltrics reeds zijn ontwikkeld. Met de nauwe samenwerking tussen Boltrics, Elevate-IT België en Elevate-IT España gaan ze vliegend van start.

Juan Soto Barranco, Sales Manager bij Elevate-IT España: “Veel logistieke dienstverleners ondersteunen hun bedrijfs- en logistieke processen met verouderde software. De wensen en eisen van klanten op het gebied van IT en digitalisering neemt steeds verder toe, dus de 3PL markt moet mee. Met Boltrics-software kunnen we moeiteloos de onvervulde behoeften en eisen van logistieke dienstverleners ondersteunen. Dankzij de samenwerking is de Spaanse logistieke sector bovendien verzekerd van een toekomstbestendige oplossing, gebaseerd op de meest recente Microsoft technologie.”

Voor meer informatie:
Colette Kuppens
Boltrics
+31 6 2535 8611
ckuppens@boltrics.nl 
www.boltrics.nl 

Publicatiedatum: