Freshng is al 35 jaar een begrip in de AGF. Met het softwarepakket zijn al veel AGF-bedrijven succesvol gegroeid. Recentelijk is Freshng verdergegaan onder de vleugels van Pantheon Automatisering. Door de krachten te bundelen is de continuïteit van Freshng gewaarborgd en profiteren de klanten van nog meer kennis en ontwikkelcapaciteit.

Specifieke software voor de versmarkt
"De wensen en eisen van de consument en de regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit dwingt men tot strengere kwaliteitscontroles en een waterdicht proces. Met Freshng richt je eenvoudig je eigen keuringsproces in met volledige traceability en mogelijke keurpatronen per product. Daarnaast is de voorraad geïntegreerd en worden kostprijzen automatisch berekend, om zo te streven naar het hoogst haalbare resultaat."

"Wij kennen de markt als geen ander en in Freshng zijn de commerciële, logistieke en financiële processen gestandaardiseerd. De software sluit hierdoor naadloos aan op de bedrijfsvoering. Daar bovenop is het mogelijk om extra functionaliteit of IT-diensten af te nemen. Hiervoor is een breed scala aan specifieke functionaliteiten ontwikkeld die een extra toegevoegde waarde aan de ontzorging kunnen geven", aldus Paul van der Es van Pantheon.

Pantheon vertaalt de specifieke AGF-uitdagingen naar werkbare oplossingen. Oplossingen waarmee de huidige processen gestroomlijnd en geoptimaliseerd worden en de bedrijfsvoering voorbereid wordt op de toekomst. Door Business Intelligence (BI) krijg je op ieder moment de juiste management rapportages, slimmere keuzes voor de toekomst gemaakt kunnen worden. Met WMS verbeter je het voorraadbeheer en de traceability. 

Pantheon Automatisering en Freshng
Vanaf 1 januari 2021 is Freshng een product van Pantheon Automatisering. "Door de overname is kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. Freshng blijft het meest complete softwarepakket voor de AGF-branche en wij blijven ons nog steeds met 100% inzetten voor onze klanten. Wij spreken dezelfde taal, geen ingewikkelde ICT termen, maar praktische oplossingen om onze klanten slimmer en sneller te laten handelen."

Team Freshng operationeel vanuit Woerden
"Het kantoor van Pantheon is recentelijk verhuisd van Barendrecht naar Woerden. Vanuit het midden van het land kunnen we onze klanten nog sneller en beter van dienst zijn. Als de maatregelen het weer toelaten, ontvangen wij je graag bij ons op kantoor aan de Pompmolenlaan 10 te Woerden", besluit Paul.

Voor meer informatie:
Paul van der Es
Pantheon Automatisering
info@pantheon-automatisering.nl
p.vanderes@pantheon-automatisering.nl