Dematic organiseert op 23 en 24 juni een virtueel evenement over de rol en toegevoegde waarde van automatisering voor het oplossen van de volgende uitdagingen:

  • Vergrijzing zorgt voor een tekort aan werknemers
  • Door maatwerk te produceren groeit de behoefte aan track & trace
  • Vraag naar efficiëntere, duurzamere productie neemt toe

Tweedaags virtueel evenement
Een gratis tweedaags evenement waar automatiseringsoplossingen worden belicht voor zowel de uitdagingen van de branche als de groeiende markt voor directe leveringen aan de klant.

Deskundige sprekers helpen vakmensen in de voedsel- en drankenindustrie op hun weg naar een vernieuwde branche via drie verschillende leerzame trajecten:

  • Productie-naar-detailhandel/ distributie
  • Levering rechtstreeks aan de winkel
  • Direct aan consument

De presentaties behandelen een breed scala aan automatiseringsonderwerpen vanuit het perspectief van een veranderende economie, de impact van Covid-19 en opkomende technologische trends.

Sprekers en extra sessies
Deelnemers kunnen profiteren van leerzame presentaties door zes sprekers van toonaangevende organisaties, waaronder van de vakpublicatie Meatingplace, de leverancier van transportoplossingen Intralox en marktonderzoeker 210 Analytics.
Tijdens beide dagen zijn nog de volgende extra sessies te volgen:

  • Case studies — video's en virtuele rondleidingen door o.a. Asahi Beverages
  • Demo's van technologische oplossingen — inzichten uit de praktijk over oplossingen zoals micro-fulfilment die zijn geïmplementeerd door PepsiCo, AGV's en een geautomatiseerd opslag- en ophaalsysteem
  • Hoofdsprekers — marktleiders op het gebied van de koelketen, voedselveiligheid en blokketen

Het virtuele evenement wordt afgesloten met een rondetafelgesprek tussen Dematic-experts, klanten en gastsprekers. Deelnemers die niet de eerste dag volgen hebben geen toegang tot het rondetafelgesprek op dag 2. Alle andere extra sessies zijn na afloop van het evenement alsnog te bekijken. Het virtuele evenement wordt in het Engels verzorgd, terwijl de gebruikte video's worden ondertiteld in het Italiaans, Frans, Spaans, Duits, Pools, Russisch.

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.

Voor meer informatie:
Jessica Heinz
Dematic GmbH
Leitung Marketing und Kommunikation CE
Martinseestr.1
63150 Heusenstamm, Duitsland
+49 69 583025 125
+49 172 65 98 590
jessica.heinz@dematic.com 
www.dematic.com