"Low-cost Chinese temperatuurloggers voldoen aan alle basisbehoeften van fruitexporteurs"

De groei van de wereldwijde fruithandel creëert zakelijke kansen voor de producenten van thermometers. Naarmate meer en meer bedrijven zich in deze sector begeven, wordt de concurrentie echter steeds heviger. De sleutel tot succes in deze markt is een eenvoudig te gebruiken thermometer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Apresys is een Chinees bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van thermometers. Het bedrijf exporteert voornamelijk thermometers naar Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Manager Liu van Apresys: "Het handelsvolume van Zuid-Amerikaanse kersen en blauwe bessen groeit elk jaar en ook onze verkoop van thermometers groeit gestaag. Vorig jaar exporteerden we zo'n 100 duizend thermometers naar Zuid-Amerika, dat is bijna 10% meer dan het jaar ervoor. Naast Zuid-Amerika exporteren we onze thermometers ook naar Zuidoost-Azië, waar ze worden gebruikt voor relatief duur fruit zoals durian en mangosteen."

"De productiekosten van binnenlandse thermometers zijn vrij laag, wat ons een beslissend prijsvoordeel geeft op de internationale markt. We zijn vrij populair bij fruitexporteurs in middelgrote en kleine markten," zegt Liu. "Er zijn echter steeds meer bedrijven die thermometers produceren en de concurrentie op de markt wordt steeds heviger. Om ons te onderscheiden in deze markt, die steeds drukker en chaotischer wordt, richten we al onze aandacht op het onderzoek, de ontwikkeling en productie van thermometers die voldoen aan de basisvraag van onze klanten en tegelijkertijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden."

"Het belangrijkste voordeel van onze thermometer is dat hij gemakkelijk is te gebruiken. Een van de best verkopende aspecten van onze thermometers is de afwezigheid van GPS-tracking technologie. Hoewel de functionaliteiten vrij eenvoudig zijn, voldoen de kenmerken van deze thermometer aan de basisbehoefte van exporteurs om de temperatuur van hun fruit te controleren. Medewerkers hoeven alleen maar de thermometer aan te zetten en deze in de doos met het fruit te plaatsen."

"Zodra de verzendcontainers in de haven van bestemming aankomen, kunnen de thermometers via USB worden aangesloten op een computer en worden de gegevens automatisch gedownload als een pdf-bestand. Bovendien zijn de thermometers voor eenmalig gebruik, zodat er geen aandacht hoeft te worden besteed aan het onderhoud. En onze klantenserviceteams kunnen snel de nodige diensten leveren aan klanten over de hele wereld."

Apresys is opgericht in 2006. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, maar ook in de productie van thermometers die gebruikt kunnen worden bij de distributie van groenten en fruit. De temperatuurloggers zijn CE, ROSE en FCC gecertificeerd.

Voor meer informatie:
Jane Liu - Manager
Apresys
+86 1391 6086 192
009@apresys.com.cn
www.apresys.com.cn


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven