Geerlofs verhuist later dit jaar naar groter pand in Rotterdam

"In deze vreemde tijden met voor veel bedrijven zware consequenties, is het best wel bijzonder om te kunnen zeggen dat het met Geerlofs goed gaat. Wij groeien al jaren achtereen en corona heeft daar wel invloed op maar de opgaande lijn blijft voor langere tijd", schrijft Geerlofs op haar website. 

"We vinden opkomende toepassingen om onze nieuwe koel-, klimaat en conditioneringssystemen voor te ontwerpen en in te zetten, we hebben nieuwe technieken in hard- en software omarmt en hebben een goed team om onze klanten te bedienen", meldt het bedrijf. "Vandaar dat we naar een groter pand gaan."

© Siebold Nijenhuis Architect

"Na ongeveer 45 jaar in Den Haag te hebben gezeten en bijna 45 jaar in Rijswijk, verhuizen we naar Rotterdam. Ergens vóór aankomende zomer wagen we de sprong. Vanaf die dag kunt u ons vinden in Spaanse Polder: Schuttevaerweg 130 wordt ons nieuwe onderkomen. Het gebouw wordt nu gerenoveerd en biedt ons zowel op kantoor als in de fabricage meer ruimte om onze vakgebieden verder te ontwikkelen", besluit Geerlofs. 

Voor meer informatie:
Geerlofs 
info@geerlofs.nl 
www.geerlofs.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven