Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Peter Verkerk over formule Het Aardappelpakhuis:

"Verkoop in aardappelspeciaalzaken ligt een kwart hoger"

Tholen - De exportactiviteiten blijven momenteel bij aardappelhandel Verkerk in 's-Gravendeel erg beperkt, maar lokaal zet de aardappelgroothandelaar met de franchise-formule Het Aardappelpakhuis des te meer af. "De winkels lopen bijzonder goed, we zetten wel een kwart meer om", vertelt Peter Verkerk.

"De mensen gaan veel minder uit eten en consumeren thuis lekker ouderwets hun aardappelen", vertelt Peter. "Gelukkig zijn deze aardappelspeciaalzaken allemaal opengebleven. We hebben vestigingen in Breda, Delft, Dordrecht, Gouda, Leiden, Tilburg en Eindhoven. Daarnaast hebben we nog een drietal jongens die op markten staan. De winkels konden gelukkig allemaal openblijven, wel zijn als gevolg van de Corona-maatregelen een aantal markten gesloten."

En welke rassen het meeste in trek zijn? "Wij zetten vooral in op de ouderwetse rassen, zoals Bildtstar, Bintjes, Eigenheimers", somt Peter op. "Daarnaast bieden we de Nieuwe Malta-aardappelen, maar ook Marokkaanse Nicola-aardappelen aan en verwachten we met één à twee weken ook de nieuwe Hollandse aardappelen weer te verkopen. Daar kijkt de consument naar uit. Hoewel het natuurlijk tragisch is dat er nog zoveel oude aardappelen beschikbaar zijn. 

Voor meer informatie:
Aardappelhandel Verkerk
Mijlsweg 67
3295 KG 's-Gravendeel
Tel: 078-6731900
peter@aardappelhandel.nl 
www.aardappelhandel.nl