Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"We zien de belangstelling voor shiitake wereldwijd toenemen"

Wat een beetje publiciteit al niet kan doen. Na wat media-aandacht heeft het bedrijf van één shiitake-teler namelijk een vlucht genomen. Het succes is zelfs zo groot dat het bedrijf binnenkort als exposant aanwezig zal zijn op de vakbeurs Fruit Logistica in Berlijn.

Nu jarenlang gewerkt te hebben aan een oogst van consistente kwaliteit, ging het bedrijf Nature Green vorig jaar augustus de markt op. "Een nieuwe, geavanceerde faciliteit aan de voet van de Karpaten is waar het allemaal officieel begon, gelegen op de grens tussen Hongarije en Oekraïne," legt Vincenzo Salento uit, hoofd verkoop bij Nature Green. "Pas vorig jaar september kwam ons bedrijf voor het eerst in de media en sinds die tijd is het snel gegaan op de Europese markt, waar de belangstelling voor onze verse shiitake groot is, evenals in de rest van de wereld. Dankzij de huidige vraag hebben we onze teeltfaciliteit uit kunnen breiden van 2.500m² naar 3.500m².”


Nature Green teeltkamer en oogst

Na dit grote succes is Nature Green van plan om haar aanbod uit te breiden met Pom Pom, shimeji en koningsoesterzwam maar eerst zal het bedrijf deelnemen aan Fruit Logistica in Berlijn. "We nodigen bestaande en nieuwe klanten uit om onze stand te bezoeken tijdens deze vakbeurs. We zijn  te vinden in Hall 7.2b, stand B-01," aldus Salento. 

Voor meer informatie:
Vincenzo Salento
Nature Green
Email: Info@naturegreen.eu
www.naturegreen.eu

Publicatiedatum: