Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Finò (Italië)

"Wisselvallige markt voor venkel, maar goede klantenservice loont"

"Hoewel de afzet nooit stokt, schommelen de prijzen soms behoorlijk. Als bedrijf willen we echter niet klagen, aangezien we een brede klantenkring hebben, vooral in het buitenland. Klanten vertrouwen op ons, omdat ze weten dat we uitstekende producten leveren, maar ook een goede service", stelt Marco Babbi, commercieel vertegenwoordiger van Caligari & Babbi, een Italiaans bedrijf dat jaarrond venkel afzet onder het merk Finò.

Het hoofdkantoor van Caligari & Babbi

"Het heeft echter geen zin om steeds hetzelfde te zeggen, namelijk dat de prijzen stijgen of dalen. We leven nu eenmaal in een tijd van totale onzekerheid en we moeten ons aanpassen. Maar we bieden onze klanten diensten op maat, wat vooral in het buitenland op prijs wordt gesteld."

"Finò behoort tot de top van Europa om een reeks redenen: we blijven up-to-date met onze technologie en de rassen, we beschikken over alle benodigde certificeringen en we zorgen voor het welzijn voor onze werknemers, met onder meer mooie kleedkamers, een gezellige kantine en een verpleegruimte. En dit alles vanaf nul: mijn partner Vittorio Caligari en ik zijn ruim twintig jaar geleden echt vanuit het niets begonnen. We hebben voortdurend geïnvesteerd in het bedrijf. Zo werd een paar jaar geleden het nieuwe hoofdkantoor ingehuldigd."

Het hoofdkantoor van Caligari & Babbi bij zonsondergang

"Terwijl de prijzen vorig jaar goed waren, schommelen ze dit seizoen aanzienlijk. Dat komt enerzijds door de toename van het areaal in Italië zonder een doordachte planning, anderzijds door de ongunstige weersomstandigheden, met een winterse lente en een lenteachtige winter. Het is niet eenvoudig om venkel te telen, maar dankzij een goede organisatie behouden we onze verkoopvolumes", besluit Babbi.

Voor meer informatie:
Caligari & Babbi srl
Via Pietà, 77
Savignano su Rubicone (FC) – Italië
Tel: +39 (0)541 942599
[email protected]
www.finocchioitaliano.com

Publicatiedatum: