Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Morris Peters, Witkamp:

"Naast mini-komkommers nu ook lange, dunne komkommers, aubergines en puntpaprika's onder merk Jackpot"

Tholen - Het kasgroentenseizoen is bij Witkamp in volle gang. De specialist in Poeldijk verkoopt de groenten onder het merk Jackpot. "De huidige markt is erg goed. We komen nog steeds elke dag product tekort", vertelt Morris Peters.

"We vermarkten onder dit merk mini-komkommers van zeven locaties met een totaal areaal van 20 hectare, lange dunne Citir-fijnstek van vijf locaties met een totaal areaal van 12 hectare en ook lange 'Turkse' aubergines van twee locaties met een areaal van 4 hectare", vertelt Morris. "Op de lange termijn verwachten we nog meer uit te breiden met meer locaties en hectares."

"Onze afzetmarkt strekt zich uit over heel Europa. We merken dat klanten loyaal zijn aan het merk Jackpot. We zijn nu enkele jaren bezig met de mini-komkommers en klanten weten ons echt te vinden voor ons merk Jackpot. Na het succes in Nederland met onze mini-komkommers geven we het seizoen in de winter een vervolg met de Spaanse mini-komkommers", vervolgt Morris.

"Het merk Jackpot was al langer bekend in de handel als ons premium trostomatenmerk. Met de toevoeging van mini-komkommers, de verfijnde lange dunne komkommers en de Turkse aubergines en later dit seizoen ook de puntpaprika's, kunnen we onze Europese afnemers van een steeds breder assortiment onder een vertrouwd merk voorzien."

Voor meer informatie:
Morris Peters
NJ Witkamp BV
ABC Westland 300
2685 DD Poeldijk
06-34113563
[email protected]
www.witkamp.nl