Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gesmokkelde Nederlandse tomaten voor Rusland onderschept

Bij de grensovergang Chernyshevskoye tussen Rusland en Litouwen hebben de autoriteiten tijdens een recente inspectie van een vrachtwagen smokkelwaar gevonden.

Verborgen tussen de lading zaten 58 dozen tomaten uit Nederland en 60 dozen paprika's uit Spanje. In de begeleidende documenten stond dat de goederen afkomstig waren uit een lidstaat van de Euraziatische Economische Unie en op doorreis waren door de regio Moskou.

De regionale douanedienst van Kaliningrad nam 553 kilo verboden producten in beslag. De ambtenaren kondigden plannen aan om de in beslag genomen groenten op te ruimen door ze naar een stortplaats te brengen. Dit lot wacht ook 4500 kilo zachtfruit, groenten en fruit uit de Europese Unie die de afgelopen dagen in beslag zijn genomen.

Volgens verklaringen van Rosselkhoznadzor zijn de geïmporteerde goederen afkomstig uit bevriende landen zoals Egypte, Brazilië, Turkije, Servië, Noord-Macedonië en Zuid-Afrika.

Bron: ruwest.ru

Publicatiedatum: