Ronnie Moorman, Willem Dijk AGF:

"Seizoen Tang-Gold mandarijnen goede aanvulling op het Spaanse Clemenuleseizoen"

Tholen - De vraag naar Spaanse mandarijnen en sinaasappelen ligt volgens Ronnie Moorman van Willem Dijk AGF op een hoog niveau. "Net voor oudjaar hebben we de eerste Tang-Gold mandarijnen van Filosofo weer binnen gekregen en die vraag is echt buitengewoon!"

"Normaal is het Marokkaanse citrus hier in het oosten van het land echt wel een dingetje, maar dit jaar hebben we de Marokkaanse handel nauwelijks aangeraakt. Spanje ging elf dagen eerder van start met goede rassen en ook voor de komende maand zien de vooruitzichten er goed uit", aldus de importeur. "Het seizoen startte even lastig met de Marisol-mandarijnen, maar vervolgens is het seizoen van de Spaanse Clemenules perfect verlopen. Die zelfde lijn trekken we nu door met Tang-Gold. Daar zijn we enorm trots op."

"Prijzen van de handsinaasappelen liggen op een normaal niveau. De perssinaasappelen zijn weer iets aangetrokken. Nu moet het niet te koud gaan worden, want dat heeft direct effect op de perssinaasappelen.  Wij betrekken de Navelina's van Elefant en daarover zijn we erg te spreken. We leveren ook TangGold en Elefant af in Barendrecht bij Van Valen waar klanten dan de handel oppikken."

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Ronnie Moorman
Mob: 0653374274
ronnie@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven