Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kerstdrive-in van Yex groot succes

Afgelopen zaterdag organiseerde groenten -en fruitbedrijf Yex uit Poeldijk voor het eerst een echte Drive-in voor exotische groenten en fruit. Deze Kerstactie is ontstaan omdat er de afgelopen jaren veel vraag was naar pakketten met exotische groenten en fruit rond de feestdagen.

Consumenten konden de afgelopen weken een box met exoten online bestellen die ze vervolgens bij Yex konden afhalen. Naast dat zij zich hiermee verzekerden van verrassende producten die garant staan voor een heerlijke Kerst, steunden ze ook nog eens de Voedselbank. Van elke vijf verkochte exotenboxen schonk Yex een groenten- en fruitpakket aan de Voedselbank.

In een winters decor en met kerstmuziek op de achtergrond konden zij afgelopen zaterdag hun bestelde  exotenboxen ophalen. In de Yex-drive konden de kopers gewoon in hun auto blijven zitten terwijl de boxen door de Yex medewerkers in hun auto werden gezet. Gezien het feit dat er regelmatig opstoppingen ontstonden voor de Yex Drive en de enthousiaste reacties van de kopers is de actie zeker voor herhaling vatbaar.

Voor meer informatie:
Jeroen Groenewegen
Yex
ABC Westland 120
2685 DB Poeldijk
Tel: 0174 214 550
[email protected]   
www.yex.nl

Publicatiedatum: