Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Patrick Stoffels van start met Stoffels Foods

"Door mijn brede netwerk kan ik ook bij tekorten in de markt vaak aan producten komen"

Tholen - Na jaren voor verschillende werkgevers in de AGF-handel te hebben gewerk, is Patrick Stoffels dit jaar gestart met zijn eigen zaak: Stoffels Foods. "Een langgekoesterde wens ging daarmee in vervulling. Corona zorgde wel voor de nodige uitdagingen - je kunt niet zeggen dat er een tekort aan handel is geweest - maar er zijn ook volop kansen. Ik richt me op een heel breed assortiment, al vormden exoten de afgelopen twee maanden wel de hoofdmoot. Mijn klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit de groothandels en exporteurs hier in Nederland." 

Op de vraag hoe hij zich wil gaan onderscheiden op de markt, antwoordt Patrick. "Door mijn brede netwerk dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, kan ik vaak aan producten komen, ondanks dat er een tekort is in de markt. Maar ook producten waar nu minder vraag naar is kan ik vaak kwijt. Mijn motto is altijd: probeer iedereen altijd te helpen ook al houd je er zelf niks aan over. In de toekomst helpen deze klanten/leveranciers jou weer. En het blijkt zeker te werken want wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd met klanten en leveranciers komt er nu zeker uit. Na mijn vertrek bij Gaia zijn er veel klanten en leveranciers naar mij toe gekomen met de vraag hoe we kunnen gaan samenwerken."

Waar staat Stoffels Foods over vijf jaar? "Daar heb ik nog niet over nagedacht", lacht Patrick. "Maar ik zou het liefst zo blijven werken zoals ik nu werk. Ik wil na de corona-periode gaan kijken naar een vast basisassortiment. En mensen in de handel die iets te veel hebben staan, of het loopt niet, neem contact met me op! Ik wil altijd kijken naar een juiste oplossing."
 
Voor meer informatie:
Patrick Stoffels
Stoffels Foods
Handelsweg 120
2988 DC Ridderkerk
Mob: +31 (0)6 30038482
[email protected]