Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afzet nieuwe oogst Chinese peren verloopt vlot

Sinds het nieuwe seizoen op 12 september feestelijk werd ingeluid, verloopt de oogst en export van verse peren uitstekend voor Qingdao Wanrunfeng Biotechnology. De oogst is dit jaar beter dan vorig jaar. De vroege perenrassen kwamen in september al op de markt en nu is het de beurt aan de late rassen. "Dit seizoen ging wat later dan gebruikelijk van start: op 12 september. Vorig seizoen was de oogst zo'n 40% kleiner als gevolg van extreme weersomstandigheden. Dit leidde tot hogere prijzen en tekorten op de markt," vertelt de heer Li van Qingdao Wanrunfeng Biotechnology. 



“Dit jaar was het weer een stuk beter en is de oogst van de meeste rassen groter dan vorig seizoen. Dankzij zorgvuldig beheer, we maken gebruik van zakjes om onze peren te beschermen, is de kwaliteit van onze peren beter dan die van andere teeltbedrijven. Met name de 'sneeuwwitte' peren, die we zelf telen, zijn in de zeven jaar dat ze op de markt zijn enorm populair onder consumenten geworden. Vrijwel alle peren zijn al besteld nog voor ze de markt bereiken. Dit jaar zijn de peren van de beste kwaliteit in bewaring geplaatst. We verwachten dat de prijzen op een later moment nog verder zullen stijgen."


De peren van het bedrijf worden geleverd aan groenten - en fruitzaken en groothandelsmarkten in Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen en Hongkong en dan met name via offline afzetkanalen. "Onze teeltbedrijven beslaan inmiddels 333 hectare, waarop premium fruit, zoals peren, perziken en druiven, wordt geteeld. We hebben deskundigen uit Japan ingeschakeld om onze de beste teeltpraktijken aan te leren om smakelijk fruit van hoge kwaliteit te kunnen telen."



Voor meer informatie:
Contact: Mr. Li
Qingdao Wanrunfeng Biotechnology Co., Ltd.
Phone: +86 13583230587
Email: sales@onatur.cn